Boka vår unika bastuflotte eller bastubil

Företagsevent

Företagsevent med vedeldad bastu och härliga dopp i havet

Möhippa på bastuflotte i Stockholm
Kille hoppar i vattnet
Med vår bastuflotte eller bastubil kan vi erbjuda dina medarbetare, kunder, anställda eller kompisar ett oförglömligt event. Att bada bastu tillsammans är det perfekta sättet att vårda alla typer av relationer. Under trevliga former kan ni äta, umgås och bada i vår stora, vedeldade bastu.

Boka vår bastuflotte eller bastubil, hoppa in i vår vedeldade bastu och njut. Vi hjälper er arrangera det perfekta företagseventet. Vilka aktiviter ni än är ute efter så kan vi hjälpa er. Vi kan även ordna med catering ifall ni skulle vilja ha något gått att äta.
Bastubad på bastuflotte
Bastuflotte i Stockholm

Finns det något bättre än en vedeldad bastu?

Ta med medarbetarna på ett oförglömlig event. Njut av vedeldad bastu och en avslappnad miljö där ni kan skratta, skåla och umgås. Välj själv om ni vill vara på sjön eller på land.
Bastuflotte i Stockholm

Upp till 12 gäster. Utgår från Lidingö.

Bastuflotte

Hyr vår bastuflotte för ett företagsevent med sköna bastubad och härliga dopp i vattnet. Vi utgår ifrån Hustegavägen på Lidingö med utmärkta kommunikationer från hela Stockholm.

Bastu

Bad i sjön

Grill

Toalett

Dusch

Matplats Soffgrupp

Upp till 15 gäster. Vi kommer till er.

Bastubil

Håll ert företagsevent i vår vedeldade bastubil. Vi kör ut bastubilen dit du vill ha den – din egen tomt, en strand eller mitt i Stockholm

Musik-anläggning

Bastu

Basta där du är

Bardisk

Dusch

Matplats Soffgrupp

Bastubil i Stockholm

Omdömen från våra gäster

Boknings-förfrågan

Njut av den välgörande värmen från den vedeldade bastun och ett härligt dopp i vattnet. Skicka din bokningsförfrågan så återkommer vi inom kort.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kille badar i Stockholm

Stäng